Logo & Huisstijl

Een complete huisstijl! Om te beginnen met een logo, lettertypes en kleuren, om zo een eigen stijl te creƫren voor jouw bedrijf! De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en natuurlijk visitekaartjes, maar het kan nog veel meer bevatten zoals gevelreclame, lichtbakken, relatiegeschenken, reclameborden, vlaggen enzovoort.

Drukwerk & Promotie

Elke vorm van drukwerk en promotie is mogelijk. Denk aan flyers, posters, uitnodigingen, geboortekaartjes, enzovoort. Promotie artikelen zoals pennen, ijskrabbers, sleutelhangers, stickers en nog veel meer! Middels een passend advies bedenken wij een concept en vertalen dit naar een uitgewerkt ontwerp tot het daadwerkelijke drukwerk of promotie artikel.

Overige diensten

Bij JillBreak Reclame is veel mogelijk! Wil jij je reclame op een manier uiten, anders dan hiernaast vermeld? In de vorm van een website(ontwerp), kleding bedrukken, je foto op een grote plaat, teksten schrijven of wil je gebruik maken van onze fotografie diensten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!


© 2019 JillBreak Reclame | KvK nummer 75995964 | BTW nummer NL002265711B14